Как да се използва БикоррекТор 1

Преди да включите генератора към електрическия контакт, трябва да бъде свързан с бобината или тор ( генератора не трябва да работи без тях ). Ако светодиотиде светят, означава че всичко е наред и можете да започнете процедурата.
В началото тора се поставя последователно в областта на бъбреците и черния дроб в продължение на 5 минути за всяка област (организма започва дрениране на механизъмата), а след това поставете бобината на мястото на болката или болестта, без ограничение къде е, но от плоските спирали, от голямата към малката.
Може да почувствате сънливост, което е нормално. Прекратете сеанса и се наспете.
Болката може да бъде облекчена или напълно да спре – това също е нормално.
При настъпване на отделяне на голямо количество токсини в организма може да се наблюдава влошаване на състоянието, тогава е необходимо да се увеличи количеството на приеманата чиста вода от 3 до 5 литра на ден и времетраенето на процедурата да се намали наполовина.
Оптималната продължителност на един сеанс е от 30 до 60 минути, като се отчитат отделните заболевания и състояния.
БиКоррекТор предизвиква отделяне на големи количества токсини, които са длъжни да се отделят чрез урината. Да се справи човек с отделянето на толкова лоши вещества по време на лечение със спиралата не е лека задача, затова започваме лечението именно от поясовата зона
За нормалното прочистване на организма ще бъдат достатъчни сеанси с продължнителност от 15 до 30 минути. Те трябва да се извършват през първите пет дни. Бобината (тор) се прилага към лумбалната област и дясната страна на гръдния кош (проекцията на черния дроб), също и кръста (проекцията на бъбреците), която е важна област за лечение, тъй като има бъбречно прочистване. Статистиката показва, че при половината от хората, тези органи са категорично „запушени“.