Методи за лечение

Първата седмица от лечението довежда до значително прочистване на организма. Имунитетът работи на засилен режим и започва регенерация на тъканите.

През втората седмица сеансите може да бъдат увеличени до 40-60 минути. Това е среден показател. Продължителността зависи в голяма степен от конкретния случай и заболяване.

Например, бъбреците се лекуват с процедури, които имат продължителност 10-20 минути. Ако след процедурата пациентът се оплаква от лошо самочувствие, слабост, втрисане, повишаване на температурата и болка, това означава, че дискът вече действа на организма. Ако човек е в състояние да издържи неразположението, то на следващия ден се провежда аналогичен сеанс. Ако състоянието му е много лошо, се препоръчва лечението да се отложи с един-два дни.

Всеки е в състояние да прецени от каква интензивност на въздействие се нуждае за излекуването си. Болният избира сам продължителността на сеанса, съобразявайки се със своето заболяване.

На пълните хора отначало дискът може да подейства слабо. Електростатиката притежава определен заряд, който се изразходва според степента на разпадане на шлаката в тялото и способства за унищожаване на вредните образувания. По време на следващите сеанси, след като вече не среща никакви препятствия, електростатиката прониква още по-дълбоко и лекува заболяването. По правило, клетъчните образувания се намират в телесните мазнини. По тази причина пълните хора се нуждаят от по-продължителен период на лечение. Обикновено такива пациенти не усещат никакъв ефект от сеансите през първите пет дни.

Внимание!

По време на процедурата, по тялото не трябва за има никакви метални предмети ( в това число злато, сребро, алуминий и др.)

Безопасната зона за хората по време на сеанса е 3-5 метра, като стените не се явяват преграда за вълната.

След като се прояви действието на диска, е необходимо да се определи в каква степен режимът е подходящ за Вас, трябва да се увеличи, или да се намали продължителността на сеансите. Ако сте в отпуск, може да правите ежедневни процедури с по-голяма продължителност. Така ще прочистите своя организъм за по-кратко време. Може да преминете и към по-щадящ режим, като процедурите са по-кратки и се провеждат през ден. Такава интензивност е подходяща за хора, които нямат някакви тежки заболявание в остра форма, нуждаещи се от неотложно лечение.

При локални заболявания, например болка в областта на коленете, или мигрена, може да се използва другото приспособление – така нареченият „Тор“. Той има точково въздействие и е много подходящ в такива случаи. Неговият диаметър на действие е приблизително 10 см.